De Kindervilla

 O L D E M A R K T     voor kinderen in ontwikkeling

JongLeren

 

Onze peutergroep JongLeren is specifiek voor de peuters tussen 2 en 4 jaar oud. We hebben een gevarieerd programma waarbij kinderen leren en ontdekken en op speelse wijze zichzelf kunnen ontwikkelen. We maken gebruik van verschillende voorschoolse programma's

 

We spelen in op de dagelijkse leefwereld van kinderen en bevat elementen uit de   verschillende ontwikkelingsgebieden.

 

Kleuren, vormen, tellen, tegenstellingen, bewegen en nog veel meer komt terug in al onze gesprekken en de activiteiten met de peuters. Een speelse manier voor peuters om bezig te zijn met voorschoolse educatie. 

 

Ons programma heeft als doel kinderen optimaal te ondersteunen en te stimuleren zodat hun capaciteiten, kansen en mogelijkheden zullen toenemen. We sluiten aan op het aanbod van de basisscholen wat zorgt voor een goede doorgaande ontwikkelingslijn.

 

De thema’s, materialen en activiteiten sluiten aan bij de ontwikkeling en de beleving van de peuters. Bij JongLEREN is altijd wat te doen, het hele jaar door volgen we de seizoenen, maar ook sluiten de thema’s aan bij datgene waar kinderen mee bezig zijn. We beginnen dichtbij, maar steeds wordt de wereld een stukje groter.

 

De kinderen kunnen bij ons altijd rekenen op een vast en vertrouwd gezicht op de groep. Onze medewerksters zijn uiteraard allemaal gediplomeerd.

 

Opvangmogelijkheden

 

- hele dag regulier (07.30 - 18.00)

- halve dag regulier (5,5 uur per dagdeel)

- flexibele opvang per dagdeel

- flexibele opvang per dag

- flexibele opvang per uur

- vroege start v.a. 07.00 uur

- latere ophaal tot 19.00 uur 

- peuterspeelzaal 08.45 - 11.30

 

Bij ons is er heel veel mogelijk. Heeft u een wens die niet in bovenstaande voorkomt dan gaan we graag met u daarover in gesprek.

 

De opvang wordt maandelijks aan u gefactureerd en middels automatische incasso geïncasseerd. U kunt een deel van de kosten terugkrijgen via de belasting.